ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Νεοφυής επιχειρηματικότητα - Υποχρεώσεις Δημοσιότητας Δικαιούχων Δράσης
01/03/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι αναφορικά με το πρόγραμμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» για τα έργα που βρίσκονται σε φάση οριστικής ένταξης, υπενθυμίζουμε την ορθή εφαρμογή των υποχρεώσεων δημοσιότητας που έχουν ως Δικαιούχοι της Δράσης.

 

 

Ειδικότερα, κατά την υλοποίηση της Πράξης, ο Δικαιούχος ενημερώνει υποχρεωτικά το κοινό σχετικά με τη στήριξη που έχει λάβει από τα Ταμεία:

 

α) τοποθετώντας, τουλάχιστον μία αφίσα (ελάχιστου μεγέθους Α3) με πληροφορίες σχετικές με το έργο, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδοτικής συνδρομής της Ένωσης, σε σημείο εύκολα ορατό από το κοινό, όπως η είσοδος (αρχείο neofyhsprint.pdf που επισυνάπτεται).

 

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της  πράξης, ο Δικαιούχος της Πράξης οφείλει να διατηρήσει την αφίσα σε ευδιάκριτο σημείο στο χώρο του, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η κανονιστική υποχρέωση διατήρησης της επένδυσης (μακροχρόνιες υποχρεώσεις). 

 

β) τοποθετώντας στο διαδικτυακό του τόπο (εάν διαθέτει), σε θέση που είναι ορατή κατά την είσοδο σε αυτόν, καθώς και μέσα στο πλαίσιο της οθόνης μιας ψηφιακής συσκευής, το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση και το Διαρθρωτικό Ταμείο, το λογότυπο του ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να κυλήσει τη σελίδα προς τα κάτω.

 

Παρόλο που προτείνεται η χρήση όλων των ανωτέρω σημάτων και περιγραφών, εάν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος θα πρέπει κατ’ ελάχιστον να υπάρχει το έμβλημα της Ε.Ε. με την αντίστοιχη αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Προς εξυπηρέτηση του δικαιούχου, έχουμε συμπεριλάβει e-banners σε εναλλακτικές διαστάσεις (αρχείο webdikaiouxoiEKT.zip που επισυνάπτεται). 

 

Μέσω του e-banner που θα επιλέξετε,  ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα πρέπει να οδηγείται στο αρχείο neofyhsweb.pdf ή  neofyhsweb.jpg το οποίο σας επισυνάπτουμε».

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, Δ/νση Αριστοτέλους 2, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, e-mailεπικοινωνίας diaxeiristiki@corfucci.gr.

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
GNOSTOPOIISISYNCHRIMATODOTISISMISTh_F1525930476.KOSTOUS.docx
neofyhsprint_F1165568109.pdf
neofyhsweb_F125144884.pdf
webdikaiouxoiEKT_F1153844898.ZIP