ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
«Εθιμοτυπική συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Κέρκυρας με την Πρέσβειρα της Σλοβενίας»
28/11/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας επισκέφτηκε εχτές η πρέσβειρα στης Σλοβενίας στην Ελλάδα κα Ανίτα Πίπαν, στα πλαίσια σειράς προγραμματισμένων συναντήσεων στην Κέρκυρα.

Την κα Πίπαν υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Χονδρογιάννης Π. Γεώργιος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Μεταλληνός Παύλος. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον.

Από τη μεριά του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος παρουσίασε στην Πρέσβη στοιχεία από επιχειρήσεις που εξάγουν προϊόντα, ανέφερε ότι ο τουρισμός είναι το κύριο αντικείμενο δραστηριότητας στην Κέρκυρα και συμφώνησαν στο να προετοιμάσουν επιχειρηματικές συναντήσεις σε Σλοβενία και Κέρκυρα έτσι ώστε να φέρουν σε επαφή επιχειρηματίες που επιθυμούν συνεργασία.

Η πρέσβης ξεναγήθηκε στο χώρο του Επιμελητηρίου καθώς και στο «Σπίτι των Γεύσεων» που βρίσκεται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου όπου εκεί είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κέρκυρα.

Με ενθουσιασμό η κα Πίπαν ανέφερε ότι θα χαρεί ιδιαίτερα να ξαναεπισκεφτεί το νησί μας και ζήτησε από τον Πρόεδρο να έχουν συχνή επαφή με σκοπό τη  προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Σλοβενία.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
23_11_2017DTSYNANTISIPROEDROUMETINPRESVEIRATISSLOVENIAS_F488730429.pdf