ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
«Ενημερωτική Εκδήλωση επί των προγραμμάτων «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» του ΕΠΑνΕΚ και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»
28/11/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχτές το απόγευμα η ενημερωτική εκδήλωση επί των προγραμμάτων «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» του ΕΠΑνΕΚ και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην αίθουσα του Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

 

Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν στελέχη Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, και συγκεκριμένα, ο κ. Άγγελος Σταυρόπουλος υπεύθυνος του προγράμματος «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η κα Φωτεινή Αυγουστίδου και ο κ. Ανδρέας Κοντογέωργας, υπεύθυνοι στο πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παροχή χρήσιμων οδηγιών για την ορθή υποβολή των προτάσεων και διευκρινίσεων για υλοποίηση των έργων με κύριο στόχο την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης, δηλαδή της επιχορήγησης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν διευκρινήσεις  κάθε ένας ξεχωριστά και να επιλύσουν τυχόν απορίες τους.

 

Παράλληλα οι ομιλητές προέτρεψαν τους υποψηφίους επενδυτές να υποβάλλουν τυχόν ερωτήσεις τους στο γραφείο του Επιμελητηρίου στην αρμόδια υπάλληλο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, έτσι ώστε να προωθηθούν τα ερωτήματα στο αρμόδιο Υπουργείο άμεσα και να απαντηθούν, προς διευκόλυνση της διαδικασίας άρτιων υποβολών και υποβοηθώντας την εξέλιξη της πορείας των προγραμμάτων γενικότερα, μιας και τυχόν ερωτήματα θα διευκολύνουν και άλλους εν δυνάμει επενδυτές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Ενημέρωσης Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, αρμόδια κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα τηλ. επικοινωνίας 2661081026 και email diaxeiristiki@corfucci.gr.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
23_11_2017DTEKDILOSIDIACHEIRISTIKI_F408061443.pdf