ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επίσκεψη προέδρου του Club “Passione Rossa” στο Επιμελητήριο
03/11/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 επισκέφτηκε το Επιμελητήριο της Κέρκυρας ο πρόεδρος του Club “Passione Rossa” (το πιο δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας) κ. Fabio Barone (κάτοχος δύο παγκοσμίων ρεκόρ ταχύτητας – Guinness World Records με την Ferrari 458 Italia), με σκοπό να ενημερώσει τη διοίκηση του Επιμελητηρίου σχετικά με την μεγάλη συγκέντρωση αυτοκινήτων Ferrari που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα τον Ιούνιο του 2018 και να ζητήσει από το Επιμελητήριο να στηρίξει αυτή τη διοργάνωση που σκοπό έχει την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στο νησί.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Χειρδάρης αφού ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες και τα οφέλη της δράσης διαβεβαίωσε τον κ. Fabio Barone ότι το Επιμελητήριο στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια που γίνεται για την τόνωση της τοπικής αγοράς και την βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος.

 

Σε αυτές τις στοχευμένες δράσεις που προωθούν και προβάλλουν την Κέρκυρα διεθνώς και αναπτύσσουν θεματικό τουρισμό με επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου το Επιμελητήριο θα είναι πάντα συμπαραστάτης και αρωγός.

 

 


Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή