ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ημερίδα-σεμινάριο με θέμα «Marketing in Tourism and e-tourism Masterclass»
17/03/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

To Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας διοργανώνει ημερίδα-σεμινάριο για ξενοδόχους και ιδιοκτήτες τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων με θέμα: «MarketinginTourismande-tourismMasterclass» που θα εξηγηθεί η αξία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού μάρκετινγκ με τον οποίο μια τουριστική επιχείρηση θα επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμη και με περιορισμένο κονδύλι προβολής. Η ημερίδα-σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα “Σπύρος Δένδιας”, 2ος όροφος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

 

Tripinview.com: η Ελληνική καινοτομία, η οποία παρουσιάζει τις ακτές της Μεσογείου στους ταξιδιώτες όλου του κόσμου.

 

Το Tripinview.com, ο πρώτος οπτικός ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο επιτρέπει στους επισκέπτες του να δουν την ακτογραμμή της Μεσογείου με 300 ώρες βίντεο και 800.000 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Οι χρήστες του ιστότοπου και των mobileapplicationsσε iOSκαι Android απολαμβάνουν τους παραθαλάσσιους προορισμού, μέτρο προς μέτρο, όπως είναι στην πραγματικότητα.

 

Το Tripinviewαπευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν για αναψυχή σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Και όχι μόνο! Είναι η μοναδική πλατφόρμα που δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, για τους εξερευνητές ερημικών παραλιών, για τους αθλητές extremesports, ακόμη και για τους ψαράδες!

 

Με τη χρήση των εργαλείων αναζήτησης, ο επισκέπτης του Tripinview.comέχει τη δυνατότητα να «πετάξει» πάνω από 500 παραθαλάσσιους προορισμούς και 7.500 σημεία ενδιαφέροντος. Ταυτόχρονα μαζί με την εξερεύνηση της περιοχής, όπου μπορεί να δει παραλίες, μαρίνες, λιμάνια, αγκυροβόλια, χωριά και αστικές περιοχές, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια μπαρ, παραθαλάσσια BeachBar, καταστήματα, εταιρείες RealEstateόπως ακριβώς είναι, μπορεί να κάνει απευθείας κρατήσεις στο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της επιλογής του, έχοντας σαφέστατη εικόνα της τοποθεσίας όπου βρίσκεται, των εγκαταστάσεων του, τι υπάρχει κοντά σε αυτό, της πλησιέστερης παραλίας, τι είδους παραλία είναι, αν υπάρχουν άλλες μικρές παραλίες τις οποίες μπορεί να επισκεφτεί κ.ο.κ. Κι όλα αυτά μπορεί να τα κάνει μετά… μουσικής και μάλιστα πρωτότυπης, έτσι ώστε το «ταξίδι» του να γίνει ακόμη πιο ευχάριστο.

 

Το 2015. Το Tripinviewβραβεύτηκε από την παγκόσμια κοινότητα δορυφορικής πλοήγησης για την τεχνολογία που έχει αναπτύξει και την οποία ενσωματώνει στον ιστότοπο www.tripinview.comκαι στα mobileapplication.

 

Τα προνόμια για τις επιχειρήσεις που προβάλλονται στο Tripinview, μεταξύ άλλων είναι η αύξηση της επισκεψιμότας, αύξηση των πωλήσεων, πλήρης έλεγχος και παρακολούθηση της προώθησης με αναλυτικά στατιστικά και πίνακες οποιαδήποτε ώρα και φυσικά εμπλουτισμός του websiteτων επιχειρήσεων με βίντεο και φωτογραφίες υπερυψηλής ανάλυσης.

 

Η Κέρκυρα αποτυπώνεται μοναδικά με 94 λεπτά βίντεο και 2.973 φωτογραφίες.

 

ToTripinview.comπαρουσίασε τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο και στις mobileεφαρμογές και κέρδισε το βραβείο του RegionalWinner. Το βραβείο αντικατοπτρίζει την τεχνολογική ικανότητα του Tripinviewκαι να αξιοποιήσει και να αναδείξει την σημασία των υπηρεσιών και των υποδομών του δορυφορικού συστήματος Galileo.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIO_TYPOU_TRIP_IN_VIEW_20170317_F520839023.pdf