ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ολοκλήρωση Ημερίδας με θέμα Δάνεια – Τράπεζες: «τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις»
15/11/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Σ. Δένδιας» του Επιμελητηρίου Κέρκυρας με σκοπό την παροχή ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα τραπεζικού δανεισμού στους επιχειρηματίες και όχι μόνο.

 

Έγινε ενημέρωση, ανάπτυξη και ανάλυση των εξής ενοτήτων: 

 

1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών

2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.

3. «Κόκκινα» Δάνεια

4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες

5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια

6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια

7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος

8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

 

Η ενημέρωση ήταν βασισμένη και περιλάμβανε όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώσουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις. Μετά το πέρας της ημερίδας ακολούθησαν ερωτήσεις.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι τις επόμενες δύο μέρες από την ολοκλήρωση της ημερίδας οι  Ομιλητές – εισηγητές της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations έμειναν στο Επιμελητήριο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου παρείχαν σε όποιο μέλος-επιχειρηματία επιθυμούσε  και είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOU_OLOKLHRWSH_HMERIDA_DANEIA_TRAPEZES_F992261357.pdf