ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη 81η Δ.Ε.Θ.
21/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων και στηρίζοντας έμπρακτα τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό, συμμετείχε με το περίπτερο 2 στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης [Δ.Ε.Θ.] η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Με ιστορία 80 χρόνων η ΔΕΘ αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδος με διεθνή ακτινοβολία.

Η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων για τη τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και την διατροφή-γαστρονομία.

Οι Κερκυραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν υπό τη σκέπη του Επιμελητηρίου με κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση παρουσίασαν μια άψογη εικόνα συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας επισκέφθηκε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Κων/νος Μίχαλος, ο Γ. Δ/ντής της ΚΕΕΕ κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος,  καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες Πρόεδροι και τα μέλη ΔΣ των Επιμελητηρίων της χώρας που συμμετείχαν στην έκθεση.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας ενημερώθηκαν για τη δυναμική του Νομού καθώς και για τα προϊόντα που παράγονται στο σύνολό τους στην Κέρκυρα.

Πιστεύοντας ότι η ΔΕΘ μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και γνωρίζοντας πλέον ότι η φετινή προσπάθεια ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2017 με περισσότερες συμμετοχές.  

 

Μετά  τιμής

Ο  Πρόεδρος

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

PIC_F848496931.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή