ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επίσκεψη Προέδρου του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου
15/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κος. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και ο Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κος Νίκος Χειρδάρης υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου κο Παντελή Αντωνιάδη.  

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσει τη Δ.Ε του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για τα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι δανειολήπτες αλλά και για τις ενέργειες που έχει κάνει ο σύλλογος μέχρι τώρα [δικαστικές και όχι μόνο], καθώς και τις μελλοντικές ενέργειες που θα γίνουν. 

Ο Πρόεδρος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου αλλά και των μελών του Επιμελητηρίου στα δίκαια αιτήματα του συλλόγου. Οι δανειολήπτες έλαβαν ουσιαστικά μια σοβαρή καταναλωτική απόφαση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα στηριζόμενοι σε  πληροφόρηση που αφορούσε τις συνθήκες της συγκεκριμένης περιόδου χωρίς να είναι  σε θέση να συνεκτιμήσουν το συναλλαγματικό κίνδυνο που επωμιζόταν καθώς δεν υπήρξε επαρκής ενημέρωση από την πλευρά των τραπεζών ούτε και προτάθηκε μέθοδος αντιστάθμισης του συναλλαγματικού κινδύνου. 

Τέλος συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στο Επιμελητήριο Κέρκυρας Ημερίδα γι΄ αυτό το θέμα με σκοπό την  ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του Επιμελητηρίου αλλά και κάθε Κερκυραίου που τυγχάνει τέτοιος δανειολήπτης.

 Συνημμένα η επιστολή του Προέδρου ΣΥΔΑΝΕΦ προς το Επιμελητήριο.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας 

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
EPISTOLIEPIM_F1483282504.KERKYRAS.pdf