ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συμμετοχή Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 81η ΔΕΘ
29/06/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης σας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Κέρκυρας πρόκειται να συμμετάσχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται από την HELEXPO στις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

 

Φέτος το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Η έκθεση συνιστά στιγμή-ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας παρέχει στα μέλη του χώρο έκτασης 100 τ.μ. και γραμματειακή υποστήριξη. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 15 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι μόνο ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Μαρί Μπορτς, Τηλ. Επικοινωνίας: 26610 81005-6, Φαξ: 26610 81007

e-mail: info@corfucci.gr.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DETh_CORFUCCI_20160627_F1392985896.pdf