ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Συμμετοχή Επιμελητηρίου Κέρκυρας στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού
11/05/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης σας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Κέρκυρας πρόκειται να συμμετάσχει στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στη Θεσσαλονίκη από 26 έως 29.05.16. Στόχος της συμμετοχής μας στο φεστιβάλ είναι η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας και η προβολή του
στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας (μεταξύ Βασιλικού Θεάτρου και Μακεδονία Παλλάς).


Η έκθεση, με τη διακριτική ονομασία ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016, θα προβληθεί έντονα από Πανελλήνια και τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, δίνοντας σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επιχειρήσεων του κλάδου που κάθε επιχειρηματίας  πρέπει να εκμεταλλευτεί.


Φιλοδοξούμε να δώσουμε μια ανάσα και να στηρίξουμε ουσιαστικά τους επιχειρηματίες του κλάδου στοχεύοντας στην αύξηση της κινητικότητας στο σημαντικό τομέα του Τουρισμού με την παροχή ελκυστικών προγραμμάτων και πακέτων καλοκαιρινών διακοπών στο ευρύ κοινό.
Σας προσκαλούμε εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε δωρεάν με πληροφοριακό υλικό (banner, έντυπα κ.α.) της επιχείρησής σας, όπου θα τοποθετηθεί στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.


Το υλικό σας θα πρέπει να προσκομιστεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα). Υπεύθυνη επικοινωνίας κα. Μαρί Μπορτς.
τηλ. επικοινωνίας:26610 81005-6
φαξ: 26610 81007
e-mail: borts.anetek@gmail.com


Με εκτίμηση
Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας


Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
INVITATION_FESTIVAL_TOURISMOU_F1981719903.pdf