ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ανακοίνωση προς τους ενδιαφερόμενους υποβολής προτάσεων στο ΕΠΑνΕΚ Έσπα 2014-2020
13/04/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ανακοίνωση προς τους ενδιαφερόμενους υποβολής προτάσεων στο ΕΠΑνΕΚ  Έσπα 2014-2020

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από την ημερομηνία δημοσίευσης των τεσσάρων νέων προκηρύξεων του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), το Επιμελητήριο Κέρκυρας έγινε δέκτης πολυάριθμων ερωτήσεων του κοινού σε θέματα που αφορούν την ένταξη πάσα ενδιαφερόμενου στα νέα προγράμματα.

Μέσω αυτής της επικοινωνίας με τους «δυνητικά» εντασσόμενους στις νέες δράσεις, υπήρξαν περιπτώσεις όπου μας ανέφεραν τηλεφωνική προσέγγιση από άτομα τα οποία με ένα συμβολικό ποσό υπόσχονται την ένταξή τους στα προγράμματα, γεγονός όπου τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ισχύει μιας και κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους δεν πληρούν εκ των προτέρων τις προϋποθέσεις ένταξης. Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο εφιστά την προσοχή στα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Για την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων, επικοινωνήστε με το Γραφείο Ενημέρωσης Επενδυτικών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, αρμόδιο Στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα τηλ. 2661081026, email diaxeiristiki@corfucci.gr.

Επίσης, όλη η ενημέρωση που αφορά τις εν λόγω δράσεις, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας www.corfucci.gr,

ΕΣΠΑ www.espa.gr,


της ΕΥΔΕΠΑνΕΚ, http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp.

 

Με εκτίμηση
Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή