ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ: ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΓΗΣ
28/04/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προτίθεται να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία θα εμπεριέχει παραγωγούς της Περιφέρειάς μας για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων. Όραμά μας είναι η εν λόγω πλατφόρμα να γίνει ορόσημο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν των παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων της Ιόνιας Γής, και να αποτελέσει τον πρώτο ηλεκτρονικό «Αγροδιατροφικό Χάρτη της Ιόνιας Γης».

Στοχεύουμε κάθε επισκέπτης αλλά και κάτοικος της περιοχής μας, στο μέλλον που θα θέλει να μάθει και να αναζητήσει τα προϊόντα του τόπου μας,  χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή  να μπορεί άμεσα να συνδεθεί με τις ηλεκτρονικές περιηγήσεις για τα επτανησιακά παραδοσιακά προϊόντα, βασισμένα στην ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής μας.

Οι παραγωγοί που θα «συμμετέχουν» στην διαδικτυακή πύλη θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν, να παρουσιάσουν και τελικά να πουλήσουν (έμμεσα) τα προϊόντα τους σε κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή. Από την άλλη, οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν κοντινές τοποθεσίες από όπου μπορούν να προμηθευτούν ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό.

Γιατί προέκυψε όμως αυτή η ανάγκη; Πόσες φορές έχει τύχει να επισκεφθείτε ένα τόπο και να θέλετε να βρείτε και να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα αυτού του τόπου, αλλά δεν ξέρετε ούτε ποια είναι αυτά αλλά το κυριότερο από πού μπορείτε να τα αγοράσετε; Πολλοί επισκέπτες στα Ιόνια αντιμετωπίζουν αυτό τον προβληματισμό. Επιπλέον, είναι σημαντικό για κάθε παραγωγό σήμερα να έχει ένα εναλλακτικό, έξυπνο και μοντέρνο τρόπο για να προωθεί και να παρουσιάζει τα προϊόντα του, αυξάνοντας έτσι την πελατειακή του βάση.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ στην νέα αυτή προσπάθεια μας, διαφημίζοντας όχι μόνο τα προϊόντα σας αλλά και τα παραδοσιακά προϊόντα εν γένει των Ιονίων Νήσων, με ιδιαίτερες διατροφικές κι ευεργετικές αξίες.

Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης από πλευράς σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής/ υπεύθυνη δήλωση και να μας την στείλετε στο email μας, ionian.agro@gmail.com.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

και

ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 

 

Νικόλαος Μουζακίτης

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Διεύθυνση Έδρας: Κτίριο Π.Ε. Κέρκυρας 2ος Όροφος, ΤΚ 49100

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2661362281  Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: ionian.agro@gmail.com

Ιστότοπος: http://www.ionianagro.com

Αρ. ΓΕΜΗ: 142762933000

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Virus-free.www.avg.com

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AGRODIATROFIKOSCHARTISPIN_F273766130.pdf
DILOSI_F1929786453.doc