ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ EXPOTROF 2023
29/11/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τη μεγάλη εγχώρια έκθεση 9η EXPOTROF, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Φεβρουαρίου 2023 στο MEC Παιανίας. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δια της χρηματοδότησης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, πρόκειται να έχει αυτόνομο περίπτερο στην εν λόγω έκθεση. 

 
Για το λόγο αυτό, σας καλεί, έαν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εν λόγω έκθεση, να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλετε στο email : ionian.agro@gmail.com , έως την Τρίτη 06/12

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition εισάγει για πρώτη φορά τον όρο F2B [Food to Business] στοχεύοντας στις επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ παραγωγών και καναλιών διανομής, θέλοντας να δώσει λύσεις σε καίρια ζητήματα, όπως αυτά της συνεχούς αυξανόμενης ανάγκης για προϊόντα υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας και της ανάγκης για ανάπτυξη νέων καναλιών διανομής.

 

Η κάθε εταιρεία που θα συμμετέχει θα έχει αυτόνομο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας με το λογότυπό του και τα προϊόντα του, καθώς και απεριόριστα Β2Β ραντεβού κατά την διάρκεια της έκθεσης.

 

Σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά ραντεβού μέσω της πλατφόρμας thedelifair.gr μπορούν να έχουν απεριόριστα ραντεβού με Έλληνες buyers.

 

Το κόστος που θα επιβαρύνει κάθε εταιρεία ανέρχεται στα 100 € (registration fee) και θα δοθεί στη διοργανώτρια εταιρεία μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές. 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την αίτηση.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΤ_9Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023_Final
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2023 EXPOTROF