ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Στήριξη για την εκδήλωση ''Corfu Festival''
05/10/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του αναφορικά με το αίτημα στήριξης των Συλλόγων Φοιτητών Erasmus (Erasmus Student Network – ESN) Θεσσαλονίκης, δηλαδή του Συλλόγου Φοιτητών Erasmus ΑΠΘ (ESN AUTH), του ΠΑΜΑΚ (ESN UOM) & του ΔΙΠΑΕ (ESN IHU) στο πλαίσιο της επερχόμενης δρασής τους στο νησί της Κέρκυρας και δεδομένης της μη-κερδοσκοπικής και εθελοντικής φύσης του συλλόγου, αναζητούν υποστηρικτές που θα συνδράμουν στην πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης. Ζητούν όποια απο τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, εν προκειμένου τοπικές επιχειρήσεις να παραβρεθούν με κεράσματα (εδέσματα ή και τοπικά ποτά) ή να συνδράμουν ως χορηγοί της εκδήλωσης με προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο θα προβληθούν τα κερκυραϊκά προϊόντα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Λιγα λόγια για τη δράση του Συλλόγου....

 

Η Δράση: «Corfu Trip by ESN Thessaloniki»

Στα πλαίσια της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου, το ESN Thessaloniki θα διοργανώσει και φέτος μια σειρά δράσεων, στόχοι των οποίων είναι η ενσωμάτωση των νέων διεθνών φοιτητών. Αυτές οι δράσεις είναι μέρος της welcome week, επιστέγασμα της οποίας θα είναι ένα τετραήμερο ταξίδι στο νησί της Κέρκυρας.

 

Το “Corfu trip” είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαπολιτισμικά ταξίδια του δικτύου στην χώρα μας και φέτος θα διεξαχθεί 7-10 Οκτωβρίου. Για πρώτη χρονιά θα συμμετέχουν στη δράση μας αυτή και διεθνείς φοιτητές που φοιτούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτός Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα φοιτητές της Αθήνας, της Πάτρας, του Βόλου και της Λάρισας σε συνεργασία με τους συλλόγους ESN των αντίστοιχων πανεπιστημίων. Συνεπώς ο αριθμός των συμμετεχόντων υπολογίζεται να κυμαίνεται περίπου στα 420-450 άτομα.

 

"Corfu Festival"

Tην Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ένα μεγάλο Festival με όνομα " Corfu Festival" στην "Άνω Πλατεία", το οποίο αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάδειξη του ιστορικού, πολιτιστικού και γαστρονομικού πλούτου της Κέρκυρας και για την προβολή του νησιού στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και χορούς από τοπικό συγκρότημα και χορευτική ομάδα και έπειτα μουσική με DJ.

 

Επισυνάπτεται παρουσίαση του Συλλόγου αλλά και τις υπηρεσίες προβολής που παρέχουν στους χορηγούς. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν άμεσα μαζί τους σε περίπτωση που το επιθυμούν.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Αιτημα χορηγιας 2022-1
Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Θεσσαλονίκη