ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ_ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ''REBUILDING A GREENER TOURISM''
24/06/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Στο πλαίσιο του έργου «Transforming Tourism Value Chains», που χρηματοδοτείται από τη Διεθνή Πρωτοβουλία για την Κλιματική Αλλαγή της γερμανικής κυβέρνησης, το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) συνεργάζεται με το πρόγραμμα «One Planet Tourism» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για την υποστήριξη της ανάκαμψης του τουρισμού μέσω της πράσινης μετάβασης. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι η διοργάνωση σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων και εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ενώσεις επιχειρήσεων και έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τον τουριστικό τομέα για την επιτάχυνση της κυκλικότητας και των προτύπων βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής (SCP), προσφέροντας συγκεκριμένες λύσεις και δράσεις.

 

Τα διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στα αγγλικά και στα ισπανικά, υλοποιούνται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Surrey (Ηνωμένο Βασίλειο), και απευθύνονται κυρίως σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και προορισμούς.

 

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο «Sustainability Reporting for Tourism and Hospitality Businesses» μαγνητοσκοπήθηκε και είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=YD0m4Co7SrQ

 

Το δεύτερο σεμινάριο με τίτλο « Marketing and communication of sustainability for tourism businesses» αναμένεται να αναρτηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Περισσότερες πληροφορίες, συνδέσμους για την παρακολούθηση των σεμιναρίων, καθώς και τις μαγνητοσκοπήσεις, μπορείτε να βρίσκετε στον σύνδεσμο:

https://www.oneplanetnetwork.org/value-chains/transforming-tourism/rebuilding_a_greener_tourism.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή