ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου για τη ζάχαρη και τα παράγωγα του ζαχαροκάλαμου ''Diversification 2022'' (Αβάνα, 20-24.6.2022)
03/06/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την Πρεσβεία της Κούβας στην Ελλάδα, σας γνωρίζουμε ότι θα λάβει χώρα, σε υβριδική μορφή, στο Εθνικό Ξενοδοχείο της Κούβας (National Hotel of Cuba) στην Αβάνα (21-22 Ιουνίου 2022), το Διεθνές Συνέδριο για τη ζάχαρη και τα παράγωγα του ζαχαροκάλαμου- «International Congress on Sugar and Sugarcane Derivatives - Diversification 2022».

Παράλληλα, με το Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί και η Διεθνής Έκθεση «2022 Expoazucar», όπου θα παρουσιασθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου σε προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης, στο πλαίσιο της Έκθεσης θα λάβει χώρα και Επιχειρηματικό Φόρουμ με σκοπό την παροχή πληροφόρησης επί των επικείμενων επενδύσεων στον εν λόγω κλάδο αλλά και για διευκόλυνση πραγματοποίησης επιχειρηματικών επαφών.

Οι θεματικές του Συνεδρίου φέτος θα εστιάσουν ως εξής:

-γεωργία του ζαχαροκάλαμου -τεχνολογικές εξελίξεις και βιομηχανική αποδοτικότητα

-ανανεώσιμες πηγές -ποτά συμπεριλαμβανομένων και των αλκοολούχων

-βιοπροϊόντα, -κλιματική αλλαγή

-διαχείριση περιβάλλοντος -διαχείριση ποιότητας

-επισιτιστική ασφάλεια και ζωοτροφές.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες επί του Συνεδρίου και της σχετικής εγγραφής στα συνημμένα έγγραφα.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
2022_31091_ΚΟΥΒΑ_International Congress on Sugar and Cane Derivatives
Anuncio 6 español
anuncio 2
anuncio ingles final5