ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. | Παραπληροφόρηση για την δήθεν κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και χαλάρωση των μέτρων για τον COVID-19
30/03/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με το έγγραφο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σε χιλιάδες συναδέλφους επικρατεί παραπληροφόρηση, για την δήθεν κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και την ελεύθερη είσοδο των πελατών μας στους εσωτερικούς χώρους. Δημοσιεύουμε τα ακριβή στοιχεία πληροφόρησης που μας δόθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για την εστίαση, διασκέδαση και κέντρα διασκέδασης έχουν ως εξής:

 

 Δεν καταργούνται τα μέτρα αλλά αναστέλλονται έως το Σεπτέμβριο.

 Το πιστοποιητικό εμβολιασμού παραμένει κανονικά.

 Μόνο στους εξωτερικούς χώρους η πρόσβαση των πελατών θα γίνεται χωρίς επίδειξη πιστοποιητικού.

 Η ισχύς του οποιοδήποτε μέτρου χαλάρωσης θα γίνει κατά την περίοδο του Πάσχα (πριν η μετά) ή το αργότερο αρχές Μαΐου.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

 

Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους να είναι προσεκτικοί και να μην επηρεάζονται από ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, από διάφορα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εάν η οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν συνοδεύεται με υπουργική απόφαση – εγκύκλιο- νόμο - τροποποίηση του νόμου ή πράξη νομοθετικού περιεχομένου είναι ανεύθυνη η πληροφόρηση και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ