ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ NATURAL AND ORGNAIC PRODUCTS LONDON 2022
24/01/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της υποστήριξης εξωστρέφειας των εταιρειών παραγωγής ποτών και τροφίμων, διερευνά την πιθανότητα συμμετοχής στη διεθνή έκθεση NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS 2022 , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, 3-4 Απριλίου. 

 

  1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 

Στις 03 – 04 Απριλίου 2022 πραγματοποιείται στο Λονδίνο για 26 η χρονιά η μοναδική έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, που αποτελεί και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως: Πάνω από 12,000+ επισκέπτες – επαγγελματίες του κλάδου 1.500+ hosted buyers από 76 χώρες 800+ εκθέτες από 48 χώρες 12+ Εθνικές Συμμετοχές (ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΗΠΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, κ.ά).

 Η Natural & Organic Products Europe αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση για τα φυσικά προϊόντα, την υγεία και τη αγορά βιολογικών προϊόντων για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας την δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να: ✓ Γνωρίσουν τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους της Μ.Βρετανίας ✓ Προβάλλουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές ✓ Βρουν Αντιπροσώπους και Διανομείς για τα προϊόντα τους ✓ Λανσάρουν νέα προϊόντα σε ολόκληρο τον κλάδο ✓ Κλείσουν συμφωνίες και πάρουν παραγγελίες ✓ Γνωρίσουν τον ανταγωνισμό και την προστιθέμενη αξία του ✓ Προβληθούν σε ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας. 

 

 2.   ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ 

 Εταιρείες που παράγουν, εισάγουν και εμπορεύονται προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες:

 

1. Βιολογικά Τρόφιμα & Ποτά 

2. Φυτικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς 

3. Βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς 

4. Ελαιόλαδο, Ελιές & Προϊόντα ελιάς 

 5. ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα 

 6. Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα 

 7. Μέλι, Μαρμελάδες, Ζαχαρώδη 

8. Σνακ & Προϊόντα Υγιεινής Διατροφής   

 

 

Η ιδία συμμετοχή των εταιρειών που θα συμμετέχουν στο χώρο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, αναμένεται να είναι 250 €, τελική τιμή. 

 

Επειδή το παρόν αποτελεί διερεύνηση και όχι αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε εάν ενδιαφέρεστε για πιθανή συμμετοχή σας, όπως απαντήσετε εντός των επομένων ημερών στο μέιλ ionian.agro@gmail.com

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή