ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. | Ασάφειες και προβλήματα για την χρήση του Self-test στην Εστίαση
25/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με το έγγραφο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ποικίλα προβλήματα έχουν προκύψει από την χρήση και την ισχύ του self test και την διάρκεια των ελέγχων για τους Ανήλικους από 4 έως 17 ετών.

Η τελευταία Υπουργική Απόφαση 72486/Αρ. φυλ. 5401/2021 στο άρθρο 9 παράγραφος 3 αναφέρει: Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης Self-test από Covid-19 πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας και βεβαιώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, είτε μέσω της ηλεκτρονικής σχολικής κάρτας. Άρα κατά την διάρκεια των ελέγχων με την επίδειξη από ανήλικους είτε σχολικής ηλεκτρονικής κάρτας, είτε υπεύθυνη δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα, ο καταστηματάρχης υποχρεούται να προβεί σε εξακρίβωση πραγματοποίησης του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test, είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, είτε στην ειδική πλατφόρμα edupass.gov.gr.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SELF TEST ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ