ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 20η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΙΣ 16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
24/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 


20η  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021»  16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021» υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμου Δωδώνης, και Δήμου Ζίτσας  που είχε ορισθεί να πραγματοποιηθεί από 20-24 Μαΐου στα Ιωάννινα , λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κοροναϊού (COVID - 19)  και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκθέτες, επισκέπτες και εργαζόμενους, αποφασίσαμε τη διεξαγωγή της Εκθεσιακής Δραστηριότητας «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021» από 16 έως 20 Οκτωβρίου.

 

Η Εκθεσιακή δραστηριότητα θα στεγασθεί στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και οι καλαίσθητοι χώροι  που θα διαμορφωθούν, θα τηρούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ,  καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων .

 

Η  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021» για 20η χρονιά  θέτει τον πήχη ακόμα ποιο ψηλά  και  στοχεύει  :

üΣτην τόνωση  της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών  και συμφωνιών

üΣτην Ανάδειξη νέων  τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών

üΤην προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων

üΣτην προβολή του τοπικού στοιχείου κάθε περιοχής και των   παραδοσιακών προϊόντων

 

Με αντοχή στον χρόνο η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ »,αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας και  τη μοναδική εκθεσιακή  δραστηριότητα  της Ηπείρου,  συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά  στην κρίση. Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, η προσεχής διοργάνωση δε ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς  επικεντρωνόμαστε στην στοχευόμενη  διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικά καθώς και στα Βαλκάνια.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας,  σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην«ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021», δίνοντας σας τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Δείτα τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ -ΤΙΜΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021 ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ