ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διαδικτυακή Εκδήλωση για την αξιοποίηση της συμφωνίας CETA από μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
10/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει τα μέλη του ότι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για την αξιοποίηση της συμφωνίας CETA από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες είτε δεν εξάγουν στον Καναδά, αλλά ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν εξαγωγές, είτε εξάγουν στον Καναδά και προσβλέπουν σε αύξηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εισόδου στην καναδική αγορά μέσα από την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών εταιριών, οι οποίες αξιοποίησαν την εν λόγω συμφωνία, καθώς και να λάβουν πληροφορίες και συμβουλές από ειδικούς για την προώθηση της εμπορικής τους δραστηριότητες στην αγορά του Καναδά.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, με υποβολή σχετικής αίτησης στην ακόλουθη φόρμα: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SMEsurvey2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες στον εξής σύνδεσμο: https://trade.ec.europa.eu/doclib/ .

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Διαδικτυακη Εκδήλωση για την αξιοποίηση της συμφωνίας CETA (002)