ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για χρηματοδότηση ΜΜΕ του τουρισμού
02/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ανακοίνωση

“Οι επιπτώσεις του COVID-19 στον τουρισμό είναι άνευ προηγουμένου. Με τα σύνορα κλειστά, τα ξενοδοχεία κλειστά και τα αεροπλάνα στο έδαφος, ο τουρισμός έχει σταματήσει τελείως τους τελευταίους μήνες”.

ZoritsaUrosevic,
Διευθυντής θεσμικών και εταιρικών σχέσεων στο  
UNWTO.


“Επιθυμούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, αλλά το "κανονικό" μας οδήγησε σε αυτό".

ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθούμε με όλους τους τρόπους με τους οποίους το «κανονικό» μας απέτυχε.

Πρέπει να χτίσουμε κάτι καλύτερο”.

EdmundSoon-WengYong,
Επιστημονικός Συνεργάτης στο «
TheAtlantic»

 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!

Το έργο CEnTOUR ανακοινώνει την πρόσκληση χρηματοδότησης για την υποστήριξη ανάπτυξης ικανοτήτων των ΜΜΕ στον τουριστικό τομέα, σε 5 ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία).

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού (Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα. Ξενώνες και άλλα καταλύματα βραχείας διαμονής. Χώροι για κάμπινγκ, πάρκα αναψυχής και πάρκα ρυμουλκών, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, υπηρεσίες κρατήσεων ταξιδιωτικών πρακτορείων και συναφείς δραστηριότητες) μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση έως και το μέγιστο € 5.500,00 * μέσω του έργου CEnTOUR.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης θα καλύπτει:

  • βιώσιμες και πράσινες επενδύσεις
  • κόστος ταξιδιού (πτήση, τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο,…) για την ενεργό συμμετοχή των τουριστικών ΜΜΕ σε δραστηριότητες υποστήριξης πρόσωπο με πρόσωπο που θα διοργανωθούν από την κοινοπραξία του έργου
  • ημερήσιο κόστος αποζημίωσης για την ενεργό συμμετοχή των τουριστικών ΜΜΕ σε δραστηριότητες υποστήριξης πρόσωπο με πρόσωπο που θα διοργανωθούν από την κοινοπραξία του έργου
  • κόστος εγγραφής και διαμονής για την ενεργό συμμετοχή σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο εξωτερικό από την κοινοπραξία (1 επίσκεψη μελέτης + έκθεση) για τις επιλεγμένες ΜΜΕ.

 

Οι επιλεγμένες ΜΜΕ θα συμμετάσχουν σε ένα «Πρόγραμμα ανάπτυξης ικανοτήτων και μεταφοράς γνώσεων» με στόχο την επιτάχυνση στην ανάπτυξη μιας συγκεκριμένης στρατηγικής καινοτομίας για την εφαρμογή κυκλικών λύσεων (συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος πιστοποίησης - ECOLABEL / EMAS – για επιλεγμένες ΜΜΕ). Θα έχουν επίσης την υποστήριξη από τους διαμεσολαβητές Κυκλικής Οικονομίας με ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο για κάθε χώρα / περιοχή αναφοράς.

 

*Η χρηματοδότηση διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, για ακριβές ποσό ελέγξτε την πρόσκληση για επιλογή.

Πληροφορίες και υποστήριξη από την Ομάδα CEnTOUR
στα
email
:

anthi@ebex.gr & sofia@ebex.gr

  

 

Δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos Annex 1 - Application form ΕΛΛ
velos Annex 2 - Pre assessment questionnaire ΕΛΛ
velos Annex 3 - Beneficiary Agreement ΕΛΛ
velos Annex 4 - Bank details ΕΛΛ
velos CENTOUR_Call for Selection_Announcement_Designed (1)
velos D2.1 Report on the Call for Selection_ΕΛΛ
velos RESUME FORM_gr