ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. | Τέσσερις στους δέκα πολίτες και επιχειρηματίες που προσφεύγουν στην ΔΕΔ δικαιώνονται για λάθη ή παραλείψεις
04/08/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το έγγραφο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πολλάκις αναφερθήκαμε στον τομέα των προστίμων που μας επιβάλλεται από οποιαδήποτε ελεγκτική υπηρεσία. Προτείνουμε λοιπόν ΑΜΕΣΑ στον ελεγχόμενο, να υποβάλλει επανεξέταση του προστίμου που του υπεβλήθη. Ειδικά σε θέματα Εφορίας οι προσφυγείς υποβάλλονται στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ).

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Στις 5.436 προσφυγές που κατατέθηκαν (κυρίως από επιχειρήσεις) το 40% των προσφυγών δικαιώθηκαν εν μέρει ή εν όλω.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν, την αναγκαιότητα της προσφυγής εναντίον πάσης φύσεως προστίμων, που μας επιβάλλεται, από οποιαδήποτε Δημόσια ελεγκτική Υπηρεσία (Εφορία – ΙΚΑ – Αστυνομία – Επιθεώρηση Εργασίας κ.λ.π.).

Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής το δικαίωμα του χρονικού διαστήματος υποβολής της ένστασης, διότι διαφοροποιείται συνήθως στις ελεγκτικές υπηρεσίες.

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ