ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Ετήσιου Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Κέρκυρας
09/07/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

FestivalLogo

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργανώνειτην Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. το «Ετήσιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Κέρκυρας».

 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας CiscoWebexMeetingsστον παρακάτω σύνδεσμο:

https://support-874.my.webex.com/support-874.my/j.php?MTID=m297c028de2dd1afcc1462c98b1e3cceb

  

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών που χρησιμοποιούνται στο Κερκυραϊκό παραδοσιακό πρωινό όσο και η ενημέρωση σχετικά με το κοινό παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής του έργου (Κέρκυρα, Γρεβενά, Αυλώνας, Αργυρόκαστρο) και τις εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας και του τουρισμού.

 

προγραμμα

10:45

Σύνδεση συμμετεχόντων – Εγγραφές στο Φεστιβάλ

11:00

Χαιρετισμός

Έλενα Καρούμπη, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας και Αντιπρόεδρος Μεταποιητικού Τμήματος Επιμελητηρίου Κέρκυρας

11:10

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΕΡΓΟ CBTB»

Μάθετε περισσότερα για το έργο CBTB και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Κέρκυρας  για την προώθηση του Κερκυραϊκού παραδοσιακού πρωινού και της Γαστρονομικής Παράδοσης της Κέρκυρας!  

Παρουσίαση του έργου CBTB

Σπύρος Βασιλειάδης, Οικονομολόγος – Living Prospects ΕΠΕ/ Εξωτερικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Το Διασυνοριακό Παραδοσιακό πρωινό CBTB και η προστιθέμενη αξία του

 

Νάντια Καρρά, Οικονομολόγος με ειδίκευση στο μάρκετινγκ – Living Prospects ΕΠΕ/ Εξωτερικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

11:30

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ενημερωθείτε για τις Κερκυραϊκές συνταγές για πρωινό από Σεφ τοπικών εστιατορίων!

 

Μαγειρεύοντας Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές για Πρωινό με Κερκυραϊκά παραδοσιακά προϊόντα 

Προβολή βίντεο 

12:00

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Ενημερωθείτε και ανταλλάξτε απόψεις αναφορικά με το Παραδοσιακό Πρωινό, τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό!

Κερκυραϊκό Παραδοσιακό Πρωινό

Γιώργος Πίττας,  Ιδρυτής του project «Ελληνικό Πρωινό»

Η Γαστρονομία ως Προϊόν Εναλλακτικού Τουρισμού

Βασίλης Κοντός, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ)

Η Προστιθέμενη Αξία του Παραδοσιακού Πρωινού

Έλενα Αγάθου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Lazaris Distillery & Artisan Sweets

13:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Αν η επιχείρησή σας είναι πιστοποιημένη με το Σήμα ‘Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB’, προωθήστε την μέσα από αυτή την ενότητα κάνοντας μία σύντομη παρουσίαση!

Γνωρίστε τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις και παραγωγούς που έχουν πιστοποιηθεί με το Σήμα ‘Διασυνοριακό Παραδοσιακό Πρωινό CBTB

Του μελιού το πανηγύρι

SokrakiVillas

ΤαβέρναΤοΚαπηλειό

Meligoni

Lazaris Distillery & Artisan Sweets

Almyros Beach Resort

14:00 

Ερωτήσεις - Ανοιχτή συζήτηση – Κλείσιμο Φεστιβάλ

 

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της εταιρείας Living Prospects Ltd. ανάδοχος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου CBTB - ‘Παραδοσιακό πρωινό της διασυνοριακής περιοχής: Πρόγραμμα Επωνυμίας (Branding) και Εφαρμογή Κινητών Συσκευών (Mobile Application) που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA – CBC «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020».

 

Σχετικές ενημερώσεις για το Φεστιβάλ θα γίνονται στην σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook@CorfuGastronomyFestival

 

Πληροφορίες: cbtb.corfu@gmail.com | Νάντια Καρρά, n.karra@lp.gr, Living Prospects Ltd.

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 Πατήστε εδω για να δείτε την ανακοίνωση.

 Πατήστε εδω για να δείτε την πρόγραμμα.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Φεστιβάλ - Πρόγραμμα
Πρόγραμμα