ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Forum Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Εμπορίου China - CEEC Silk Road (8.6.2021)
26/05/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι στις 8 Ιουνίου τ.έ και στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Έκθεσης China - CEEC Expo που διοργανώνεται στο Ningbo, το Υπουργείο Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (MOFCOM) διοργανώνει το Φόρουμ Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Εμπορίου China - CEEC Silk Road (China – CEEC Silk Road e–commerce Development Forum).

Στόχος του εν λόγω Φόρουμ είναι η εκκίνηση ενός μηχανισμού διαλόγου ανάμεσα στην Κίνα και στις χώρες Ανατολικής Ευρώπης (CEEC) για τη συνεργασία, μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, ιδίως στην μετά -Covid εποχή.

Σημειώνεται ότι λόγω στενών χρονικών περιθωρίων, οι ενδιαφερόμενοι ελληνικοί φορείς και επιχειρήσεις παρακαλούνται όπως ενημερώσουν άμεσα για την πρόθεση συμμετοχής τους στο Φόρουμ, κατόπιν επικοινωνίας με το Τμήμα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της

Πρεσβείας της Λ.Δ. Κίνας στην Αθήνα, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: τηλ: 210-6723281, 6940555181, email: gr@mofcom.gov.cn .

H συμμετοχή στο Φόρουμ θα είναι διαδικτυακά και θα πραγματοποιηθεί μέσω συνδέσμου (link), ο οποίος πρόκειται να αποσταλεί στους συμμετέχοντες από τους διοργανωτές.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΓΓΡΑΦΟ