ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ανακοίνωση εκδήλωσης ''Greece - GCC countries e-Business Gathering'', 15-16 Ιουνίου
24/05/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

unnamed_F240432397.jpg

 

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει την διοργάνωση διαδικτυακής επιχειρηματικής συνάντησης μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών – μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου με τίτλο «Κοινά Οράματα», στις 15 – 16 Ιουνίου τ.ε.  Από αραβικής πλευράς, οι συμμετέχουσες χώρες είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Καλωσορίζουμε τη συμμετοχή μελών και μη-μελών του Επιμελητηρίου μας σε αυτήν την τόσο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διερευνήσει δυνατότητες διείσδυσης ή περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

 

Υψηλά ιστάμενοι ομιλητές από μία ποικιλία επιχειρηματικών τομέων θα διεξάγουν ομιλίες και παρουσιάσεις σε ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία), ενώ η πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων στην αγγλική γλώσσα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Επισυνάπτεται ενημερωτικό φυλλάδιο που συμπεριλαμβάνει το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή του απαραίτητου κόστους συμμετοχής, όπως αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 16:00

 

Αναμένουμε να σας «συναντήσουμε» και πάλι όλους… διαδικτυακά!

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Greece-GCC-e-Business_Gathering-EL
Greece-GCC-e-Business_Gathering-EN