ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID 19 ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
29/01/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι τΕθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) που αποτελεί μέλος του Δικτύου Γυναικών των Ευρωεπιμελητηρίων, υλοποιεί έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID19 στις γυναικείες επιχειρήσεις. Το ΕΕΔΕΓΕ ανέλαβε να μεταφράσει και να επιμεληθεί του ερωτηματολογίου στα ελληνικά, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των Ελληνίδων επιχειρηματιών και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην έρευνα.

 

Οι γυναίκες επιχειρηματίες, είναι ο κύριος στόχος αυτής της έρευνας. Συμπεριλαμβάνονται και οι αυτοαπασχολούμενες σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών τομέων. Η έρευνα επιδιώκει να αποτυπώσει τις συνέπειες της πανδημίας στις γυναικείες επιχειρήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στις προσαρμογές του επιχειρηματικού μοντέλου, στις ψηφιακές δεξιότητες και στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνας EWN Covid 19 πατώντας εδώ.

 

Από το μενού που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας μπορείτε να κάνετε αλλαγή γλώσσας και να επιλέξετε τα ελληνικά.

 

Η έρευνα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2021.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων   

            

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή