ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
16/10/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σχετικά με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ως εξής:

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού έχει οριστεί η 25η Οκτωβρίου, κι όμως παρά τα περιστατικά που πληθαίνουν γύρω μας, κάποιες γυναίκες εξακολουθούμε να φοράμε... γυαλιά σε ό,τι αφορά στη νόσο, θεωρώντας ότι θα... την ξορκίσουμε, αν δεν ασχοληθούμε με αυτή, κι αποφεύγουμε να υιοθετήσουμε τα βασικά μέτρα προστασίας, δηλαδή: αυτοεξέταση, κλινική εξέταση από ειδικό του μαστού και μαστογραφία, που θα επιτρέψουν την έγκαιρη διάγνωση, καθώς ο καρκίνος αυτός είναι θεραπεύσιμος, όταν ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο. Η καλύτερη ασπίδα προστασίας στην μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι η ενημέρωση, η γνώση του σώματός μας και η πρόληψη.

Η δράση της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας < Δωρεάν Προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού > σε συνεργασία με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), η οποία αναβλήθηκε λόγω των συνθηκών του COVID 19, θα πραγματοποιηθεί όποτε το επιτρέψουν οι κανονισμοί.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη μεγάλη συμμετοχή των γυναικών, ευελπιστώντας να ανταποκριθούμε στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης σύντομα. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την προσφορά ζωής την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία - Ίαση - Στήριξη ( Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ) καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας για τη συναίνεση , την αποδοχή και τη συνδρομή του για την υλοποίηση της δράσης.

Η Πρόεδρος 

Αγγελική Σκολαρίκη

Τα μέλη 

Έλενα Καρούμπη                      Αννίτα Ρέβη 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 Πατήστε εδώ για να δείτε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΤ Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας