ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ενδιαφέρον ιαπωνικής εταιρίας TEN DAI να εισάγει ελληνικές παντόφλες για το σπίτι
23/12/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο, σας ενημερώνει ότι η ιαπωνική εταιρία TEN DAI https://www.ten-dai.co.jp/ ενδιαφέρεται να εισάγει ελληνικές παντόφλες για το σπίτι, α) για τον Χειμώνα και β) για το Καλοκαίρι, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που να παραπέμπουν στην Ελλάδα, π.χ. παντόφλα σε στυλ τσαρούχι.

 

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας θα βρίσκεται στην Αθήνα 8-12/1/2020 προκειμένου να επισκεφθεί την Έκθεση Souvenir Expo, βλ. www.popularart.gr/en/exhibition/

 

και ενδιαφέρεται για επιχειρηματικές συναντήσεις καθώς και να επισκεφθεί εργοστάσια παραγωγής κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

 

Παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, σε περίπτωση που επιθυμουν την πραγματοποίηση συναντήσεων με την ιαπωνική εταιρία, κατά την διάρκεια της παραμονής του εκπροσώπου της στην Ελλάδα, όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον εκπρόσωπο της εταιρίας στο i_kamiyashiki@ten-dai.co.jp. Δεδομένου ότι ο εισαγωγέας μιλάει μόνο ιαπωνικά, σε περίπτωση προβλημάτων στην επικοινωνία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο στο  ecocom-tokyo@mfa.gr.

 

Σε περίπτωση που είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναντήσεων, κατά την διάρκεια της παραμογής του εκπροσώπου της εταιρίας στην Αθήνα,  θα παρακαλούσαμε όπως οι ενδιαφερόμενες ελληνικές επιχειρήσεις μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν, στο e-mail ecocom-tokyo@mfa.gr για να εντάξουμε τις συναντήσεις αυτές στον προγραμματισμό συναντήσεων της εταιρείας. 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή