ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ¨ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ ¨
04/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

OBY2ZFBu_400x400_F1484665026.png

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την διενέργεια εκδήλωσης για την  έναρξη του 1ου Πανελλήνιου Νησιωτικού διαγωνισμού Ηλεκτρικών Σκαφών “ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ” www.pamelimani.gr   στη Κέρκυρα. Ο διαγωνισμός «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ» διοργανώνεται από τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) και τον Οργανισμό Ηλεκτροκίνητων Σκαφών Ελλάδος (Ο.Η.Σ.Ε.) υπό την αιγίδα των Υπουργείων  Τουρισμού , Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ το Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργανώνει την  εκδήλωση για την έναρξη των αγώνων  και τις παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την έναρξη  του διαγωνισμού «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ».


Η εκδήλωση έναρξης του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Λιμάνι  της Κέρκυρας στις  23 Σεπτεμβρίου 2019 και θα συνδυαστεί με παράλληλες εκδηλώσεις που θα προσφέρουν μια σημαντική αφορμή για προβολή του νησιού της Κέρκυρας με τη συμμετοχή παιδιών στις δράσεις των εκδηλώσεων. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα διεξάγονται στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας και στο Επιμελητήριο  Κέρκυρας – Αιθουσα «Σ.Δένδιας»  από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου.  Το οριστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί το αμέσως ερχόμενο διάστημα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό.


Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ & Ναυτικών Λυκείων) από 13 έως 18 ετών που φοιτούν σε Περιφέρειες της νησιωτικής Ελλάδας και νομούς της ηπειρωτικής χώρας στους οποίους ανήκουν νησιά, όπως οι Περιφέρειες Πειραιά και Νήσων, Βόρειου Αιγαίου, Νότιου Αιγαίου, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Στερεάς Ελλάδας (Νομός Εύβοιας, Σκύρος), Θεσσαλίας (Νόμος Μαγνησίας, Σκιάθος), Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Νομός Έβρου, Σαμοθράκη, Νομός Καβάλας, Θάσος).


Ο διαγωνισμός «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ» στοχεύει στη διάδοση της ιδέας της ηλεκτροκίνησης στα σκάφη, στην προώθηση της τεχνογνωσίας κατασκευής και παραγωγής ηλεκτροκίνητων σκαφών και να δώσει το έναυσμα στα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη σχετική τεχνολογία.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση έναρξης και τον διαγωνισμό «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ», παρακαλώ απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Κέρκυρας τηλ. 2661039813 . Υπεύθυνος Κος Σπύρος Σπαής , μέλος του  Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας , εκπρόσωπος του Επιμελητήριου Κέρκυρας στον ΕΟΑΝ και μέλος του INSULEUR.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και
Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
4_9_2019DELTIOTYPOUPAMELIMANI_F173140882.pdf