ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΚΕ Α.Ε. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΛΚΕ
23/01/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Οργανισμός Λιμένος Κερκύρας (Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε.) αποσκοπώντας στην κάλυψη των πληροφοριακών αναγκών του επιβατικού κοινού που εξυπηρετείται απ’ τον Λιμένα Κερκύρας (επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, επισκέπτες Πάσχα κ.λπ.), ανακοινώνει ότι προτίθεται, κατά την τουριστική περίοδο του τρέχοντος έτους, να διανείμει στο ως άνω επιβατικό κοινό, πληροφοριακό έντυπο (τύπου guidebook), στο οποίο θα αναπτύσσονται χάρτες του Νησιού και της Πόλης.

 

Στο έντυπο πέραν των βασικών πληροφοριών για Μνημεία, Αξιοθέατα, Σημεία Ενδιαφέροντος, κ.α., θα περιέχονται ειδικές θεματικές ενότητες, στις οποίες παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης διαφημιστικής προβολής επιχειρήσεων.

 

Για τους όρους συμμετοχής και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ακολουθήσει ιδιαίτερη ανακοίνωση στον τύπο και ανάρτηση των σχετικών όρων συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΟΛΚΕ Α.Ε. www.corfuport.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 14:00.

 

[ Τηλ. Επικοινωνίας 26610 -45551].

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
diafimisi-2017_F231564496.pdf