ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΥΠΕΞ. Εμπορικές αποστολές της προσεχούς περιόδου - Επιχειρηματικές Αποστολές σε Καζακστάν, Στοκχόλμη, Τυνισία, Πολωνία και Ινδονησία.
23/08/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Αθήνα, 9 Αυγούστου 2016

 

Επιχειρηματικές Αποστολές σε Καζακστάν, Στοκχόλμη, Τυνισία, Πολωνία και Ινδονησία.


Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει προγραμματίσει στο επόμενο χρονικό διάστημα 5 επιχειρηματικές αποστολές. Ενημέρωση για τις εν λόγω εκδηλώσεις έχει αποσταλεί ήδη εγκαίρως σε όλους τους επιχειρηματικούς φορείς και τα επιμελητήρια χώρας μας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στην Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ΥΠΕΞ (τηλ. 210 3682766-0, email: sbb@mfa.gr ) Κατωτέρω επαναλαμβάνονται εν συντομία οι σχετικές ανακοινώσεις:


1. Επιχειρηματική αποστολή στο Καζακστάν (Αστάνα, 26-27/9/2016)

Με την ευκαιρία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Αστάνα στις 26-27/9/2016, στους τους κλάδους των αγροδιατροφικών προϊοντων, της ενέργειας, των κατασκευών, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, ειδών ατομικής υγιεινής και τουρισμού.


2. Επιχειρηματική αποστολή στη Σουηδία (Στοκχόλμη, 3/10/2016)

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Σουηδία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα στη Στοκχόλμη στις 3 Οκτωβρίου 2016 στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, τουρισμού, real estate, τεχνολογίας αιχμής & καινοτομίας.

3. Επιχειρηματική αποστολή στην Τυνησία (Τύνιδα 2-3/11/2016)

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Τυνησία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα στην Τύνιδα στις 2-3 Νοεμβρίου 2016 στους κλάδους του
αγροτικού εξοπλισμού (αρδευτικά), τουρισμού, ιατρικών μηχανημάτων, δομικών υλικών, κατασκευών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και φωτοβολταϊκών.

4. Επιχειρηματική αποστολή στην Πολωνία (Βαρσοβία 8-10/11/2016)

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Πολωνία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Βαρσοβία στις 8-10 Νοεμβρίου 2016 στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), τεχνολογιών περιβάλλοντος και λογισμικού (gaming)

5. Επιχειρηματική αποστολή στην Ινδονησία υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα (Τζακάρτα 14-17/11/2016)

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Ινδονησία, θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 14-17 Νοεμβρίου 2016, στους κλάδους τροφίμων και ποτών, τουρισμού, καλλυντικών, φαρμάκων, ναυτιλίας, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και αμυντικού υλικού.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή