ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ημερίδα για τα Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020
25/04/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/4/2016 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας η ημερίδα για τα Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ Προγραμμάτων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία της περιόδου 2014-2020. Η ημερίδα είχε διάρκεια από 18:00 έως 21:30.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και συγκεκριμένα η κα Ιφιγένεια Τσούκα και κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος - Υπεύθυνοι του προγράμματος Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, κ. Σπύρο Μουμούρης – Υπεύθυνος για το πρόγραμμα Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές, κ. Βυζάς – Υπεύθυνος για το πρόγραμμα Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και ο κ. Ηλίας Γεωργουλόπουλος για το πρόγραμμα Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και κατόπιν τα στελέχη της Διαχειριστικής ανέλυσαν τα νέα προγράμματα. Οι ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζονται και τυχόν απορίες και ερωτήσεις για τα νέα προγράμματα.

  

 

 

Με εκτίμηση
 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας 

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
CORFUCCI_NEA_PROGRAMMATA_ESPA_20160425_F405566721.pdf