ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΕΔΕ: Ξεκινά το Μοναδικό Πιστοποιημένο Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων στην Κέρκυρα
05/11/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Στις γεμάτες προκλήσεις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) απαντά με νέες και ανανεωμένες δράσεις εκπαίδευσης που προσαρμόζονται ευέλικτα στις ανάγκες των εταιριών και επαγγελματιών και στις απαιτήσεις τους για επιβίωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Το όραμα της ΕΕΔΕ είναι να κάνουμε πάντα την υπέρβαση προσφέροντας τις αρτιότερες λύσεις εκπαίδευσης, με την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία και με αξιόλογους εκπαιδευτές που βοηθούν τους επαγγελματίες να κάνουν τις δικές τους υπερβάσεις στον χώρο που αναπτύσσει δράση ο καθένας, ως επαγγελματίας, επιχειρηματίας και άνθρωπος.

 

Ως ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός της χώρας και με ιστορία 53 ετών ηγετικής παρουσίας στον τομέα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, η ΕΕΔΕ μετρά περισσότερους από 500.000 εγγεγραμμένους εκπαιδευόμενους, 800.000 ώρες εκπαίδευσης, 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα και δράση σε 26 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

 

Φέτος, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που διατηρεί με το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, η ΕΕΔΕ προσφέρει για πρώτη φορά στην Κέρκυρα το μοναδικό πιστοποιημένο πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων, το Diploma in Sales Management.

 

Το DiplomainSalesManagement παρέχει τα πρακτικά εργαλεία και τα εφόδια που απαιτούνται για τη βελτίωση της οργάνωσης & διοίκησης των πωλήσεων, μέσα από την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που αφορούν την πολυδιάστατη έννοια των πωλήσεων στη λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης. Άλλωστε η δύναμη των πωλήσεων αποτελεί το κύριο μέσο για την προσαρμογή στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

 

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των έμπειρων στελεχών πωλήσεων όσο και στελεχών τα οποία έρχονται σε επαφή με πελάτες και επιθυμούν να προαχθούν σε καίριες θέσεις.

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, κάποιες εταιρίες και στελέχη που εκπαιδεύτηκαν στο πρόγραμμα είναι: ACSCOURIER, ASTRAZENECA, BAYER, COCACOLA, CRETAFARM, FORTHNET, GLAXOSMITHKLINE, INTERAMERICAN, MAKROCASH & CARRY, MCCAIN, MEDIAMARKT, MISKO,  POWERHEALTH, PRAKTIKER, SIEMENS, TASTYFOODS,   TOYOTA, ΔΕΛΤΑ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, ΝΗΡΕΥΣ, ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ και ΦΑΓΕ.

 

Το πρόγραμμα έχει ως ημερομηνία έναρξης, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και θα υλοποιείται στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας. Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί από το 0.24% (της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:

 

Στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

 

Στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας, Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα κ. Μαρί Μπόρτς, Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου 20, Κέρκυρα, Τηλ. 26610-81005 email:  borts.anetek@gmail.com, website: www.corfucci.gr

 

 

 

Με εκτίμηση

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DT_DIPLOMA_SALES_KERKYRA_