ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση για συμμετοχή στην 4η Έκθεση ειδών λαϊκής τέχνης και τεχνημάτων “TURATHNA” (Κάιρο, 4-6.10.2022)
26/09/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πρεσβεία Καΐρου, σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η 4η Έκθεση ειδών λαϊκής τέχνης και τεχνημάτων υπό τον τίτλο “TURATHNA” στο Εκθεσιακό Κέντρο Egypt International Exhibition Center (EIEC) Καΐρου, από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να συμμετάσχουν με εθνικό περίπτερο στην εν λόγω Έκθεση, η οποία διοργανώνεται από την Επιτροπή για την Ανάπτυξη των Πολύ Μικρών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων της Αιγύπτου (Micro, Small and Medium Enterprise Development Agency-MSMEDA) και τελεί υπό την αιγίδα του Αιγύπτιου Προέδρου.

Στην Έκθεση θα συμμετάσχουν βιοτέχνες, παραδοσιακοί τεχνίτες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αιγυπτιακής λαϊκής τέχνης ενώ παράλληλα, η Έκθεση φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε πλατφόρμα γνωριμίας με την πολιτιστική κληρονομιά και τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων χωρών.

Επισυνάπτεται σχετικό ενημερωτικό υλικό της Επιτροπής MSMEDA στην αγγλική γλώσσα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες και από τον κ. Hatem El Ashry, Σύμβουλο του Υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας για τη Θεσμική Επικοινωνία στα τηλέφωνα: (+2) 27921167/23422466, κινητό τηλέφωνο: (+2) 01001001418 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: hatem_elashry@mti.gov.eg.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.

Ο Διευθυντής κ.α.α.

Θεοφανή Πανταζή

Γραμματέας Ο.Ε.Υ. A΄

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
2022_48974_ΑΙΓΥΠΤΟΣ_Eκθεση ειδών λαϊκής Τέχνης_TURATHNA