ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Μεταφορικό Ισοδύναμο - Άνοιγμα αιτήσεων χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις.
15/03/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι από την Τρίτη 12/03/2019 και ώρα 12:00 είναι διαθέσιμη η ενέργεια της αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις στο Πληροφοριακό Σύστημα της δράσης «Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων».

 

Η διαχείριση της αίτησης γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης metaforikoisodynamo.gr, με την εισαγωγή των κωδικών χρήστη του TAXISnet.

 

Σε αυτή τη φάση οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν τα παραστατικά που σχετίζονται με το κόστος μεταφοράς εμπορευμάτων, τα οποία είτε επισυνάπτονται ηλεκτρονικά είτε καταχωρούνται σε πεδίο του Πληροφοριακού συστήματος, στην εκάστοτε αίτηση χρηματοδότησης.

 

Η 1η αίτηση χρηματοδότησης για το 2019 αφορά το σύνολο των νησιών της χώρας, για δαπάνες μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς σε νησί μέσω μεταφορικής εταιρείας ή δαπάνης ναύλου επαγγελματικού οχήματος από 01/01/2019 έως και την ημερομηνία οριστικής υποβολής της αίτησης.

 

Τέλος να τονίσουμε ότι εξακολουθεί να δίνεται η δυνατότητα για αίτηση συμμετοχής σε επιχειρήσεις οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς του Εμπορίου, της Μεταποίησης, των Καταλυμάτων, Εστίασης καθώς και των Ανακυκλώσιμων Υλικών και οι οποίες πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη δράση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιο στέλεχος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Κέρκυρα κα Τσολακίδου Κωνσταντίνα, Δ/νση Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας 2661081026, e-mail επικοινωνίας kerkyra@diaxeiristiki.gr.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή