ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ...... CORFU PALACE, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00
26/03/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, μια μεγάλη εκδήλωση που αφορά τα τοπικά μας προϊόντα και την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας οργανώνεται στην Κέρκυρα.

Αυτή τη φορά συνδιοργανωτες είναι, το δίκτυο παραγωγών "η Κέρκυρα παράγει" το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, η Ένωση ξενοδόχων Κερκυρας,το σωματείο εστιατοριακων και συναφών επαγγελμάτων και η Λέσχη αρχιμαγείρων Κέρκυρας. Στην εκδήλωση αυτή θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Κερκυραίους να γνωρίσουν τις νέες γαστριμαργικές προτάσεις που προτείνει η Λέσχη αρχιμαγείρων, αλλά και να δοκιμάσουν τις νέες αλλά και τις παραδοσιακές γεύσεις που έχουν σαν βάση τους τα προϊόντα Κερκυραϊκής παραγωγής και την Κερκυραϊκή γαστρονομία.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κος Γεώργιος Πίττας υπεύθυνος του Ξενοδοχειακού επιμελητήριου Ελλάδος επικεφαλής του προγράμματος "Ελληνικό πρωινό".

Θέμα της ομιλίας του θα είναι τα τοπικά μας προϊόντα,η ανάδειξη αλλά και η αξιοποίηση του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας στη Νέα εποχή και το νέο τουριστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται παγκόσμια.Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στο Corfu Palace, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 7 το απόγευμα.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
1x1
velos ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ", CORFU PALACE, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ (21/03/2014)